1. Log ind på BadmintonPeople

2.Tryk på "Turnering" i emnelinjen

3. Vælg "Tilmeld turnering"

4. Vælg turneringen du ønsker at tilmelde dig til

5. Vælg kategori og spiller

6. Vælg klub, hvis dette ikke står der i forvejen når du vælger dig selv som spiller

7. Vælg "Betal nu" eller senere (se nærmere herunder)

8. Klik på "Tilføj" og tilmeldingen tilføjes til "Indkøbskurven"

9. Tryk på "Gennemfør".

Hvis der er valgt "Betal nu" sendes du videre til et betalingsvindue, hvor der kan betales med Dankort.

Vedrørende betaling:

For hver tilmelding kan der vælges om man vil betale nu eller senere. I double kan der vælges om man vil betale nu for den ene spiller, den anden spiller, begge spillere eller ingen af dem.

Dette skulle bl.a. dække følgende typiske scenarier:

• Klubben skal betale for tilmeldingen/alle tilmeldingerne. Der vælges derfor "Nej" til "Betal nu" og klublederen kan derefter finde tilmeldingen/erne frem på et senere tidspunkt og betale.
  • Der betales for en selv, men ikke for ens makker. Der vælges derfor "Ja" til "Betal nu" for en selv, men "Nej" for ens makker. Makkeren, eller dennes klubleder, kan derved finde tilmeldingen frem på et senere tidspunkt og betale den.
Hvis der laves en forkert tilmelding, som ikke er betalt, kan der blot laves en ny tilmelding og når denne bliver betalt er den gældende i stedet for den anden.

Vedrørende indkøbskurven:
Tilmeldinger betragtes som en "vare", der tilføjes til en indkøbskurv. Tilmeldingerne gemmes først når der trykkes på "Gennemfør". Hvis man har valgt "Betal nu", for en eller flere tilmeldinger, sendes man videre til et betalingsvindue og tilmeldingerne godkendes først når betalingen er gennemført.