En klub kan have så mange klubadministratorer som den vil.

En nuværende klubadministrator kan invitere andre personer, så disse også bliver klubadministratorer. Dette kan gøres på følgende måde:

1. Tryk på "Tandhjulet" i højre side.
  2. Tryk herefter på klubbens navn ude til venstre.
  3. Herefter skal du trykke på "brugeradgang", og du kan nu se de personer, der er helt eller delvist administratorer for din klub.
  4. Du kan tilføje en ny administrator ved at trykke på knappen "Tilføj bruger".
  5. Nu kan du søge en nuværende bruger fra BadmintonPeople frem og efterfølgende vælge, om denne skal være helt eller delvist administrator.