At tilmelde et hold på BadmintonPeople (BP) kræver at du er bruger på BP og har administratorrettigheder til menuen ”Holdtilmelding”. Se herunder.

Klik Tandhjul -> "Din klub" -> Holdtilmelding

Ved klik på ”Holdtilmelding”, vises en oversigt indeholdende hver aldersgruppe:

Antal rækker
Antal rækker, som klubben har mulighed for at tilmelde hold i
Antal tilmeldte hold
Antal hold, som din klub har tilmeldt

Ved at klikke på ”Vælg” ud for en aldersgruppe får man mulighed for at redigere holdtilmeldingen.

Specifikt for ungdom

Hold tilmeldes ved at klikke på ”Tilføj hold” ud for den ønskede række.

Ved klik på vælg i forgående vindue vil dette link vise sig, her klikkes på "Tilføj hold" som vist herover (hvis deadline ikke er overskredet) og herefter tilføjes spillere ved markering, og "tilføj spillere" i den dropdown der vil komme når man "Tilføjer hold".

I listen i højre side vises en delmængde af spillere i den samme aldersgruppe som rækken samt en aldersgruppe ældre og yngre. Der kan vælges mellem at vise følgende delmængde af spillere i højre side:

Spillere ikke på hold
Spillere, som hverken er tilknyttet et hold under Badminton Danmark
eller DGI
Spillere ikke på Badminton Danmark hold
Spillere, som ikke er tilknyttet et hold under Badminton Danmark, men
som kan være tilknyttet et hold under DGI
Spillere ikke på DGI hold
Spillere, som ikke er tilknyttet et hold under DGI, men som kan
være tilknyttet et hold under Badminton Danmark

Når der valgt status ”Færdig” vil der blive foretaget en validering, når man klikker på ”Gem”, så det ikke vil være muligt at tilmelde hold, som ikke opfylder kravene.

Bemærk: Der kan kun tilmeldes hold med spillere som er registreret for klubben. Står spillere registreres i andre klubber pga. fx seniorholdturnering, eller er der tale om fælleshold, så skal holdet tilmeldes på e-mail til kredsadministrator.