For at kunne indberette enkeltresultater fra en holdkamp, findes siden ved hjælp af topmenuen på Badmintonpeople, så stien er som vist foroven Tandhjul -> ”Dit klubnavn” -> Indberet resultat.

Det er vigtigt at man er administrator for den pågældende klub, i dette tilfælde Vanløse.

Her vælges de nødvendige informationer på Holdkampen, i de fleste tilfælde vil årgang være tilstrækkeligt til at finde den enkelte holdkamp i dette tilfælde senior (SEN). Afslut med ”søg” når dette er indtastet.

Som vist herover vil der komme en liste med holdkampe, man vælger så den aktuelle holdkamp i venstre side af skærmen.

Når der skal indtastes enkeltresultater fra en holdkamp, skal der under ”indberet” vælges ”alle resultater

Herefter klikkes på det felt hvor den første spiller skal stå. (I MD skrives herren først, da der ellers vil opstå fejl)

Når søgebilledet kommer frem vælges ”søg”, hvis spilleren ikke allerede står på listen under ”hold”.

Listen indeholder alle de spillere, der er oprettet under klubben. Er den pågældende spiller ikke på listen, så fjern klubnavn og årgang og søg blandt alle spillere.

Giver det heller ikke resultat, så skal der oprettes en ny spiller, hvilket sker under ”opret”.

Resultaterne for de enkelte kampe udfyldes for hver af de tre sæt. Bliver kampen ikke færdigspillet udfyldes ”vinder W.O.” med den klub, der har vundet kampen.

Der trykkes på ”gem”, når alle resultater er indtastet, og skemaet er tjekket for fejl. Det er vigtigt, da hele indtastningen ellers forsvinder.