Sådan åbnes for livescore til din holdkamp

Arrangørklubben kan åbne for Live Score for en specifik holdkamp under ”Klubadministration” ->”Indberet resultat”:

-  Klik på ”åben for Live Score”

-  Der genereres en tilfældig kode, som skal bruges for at få lov til at tælle kampe. Koden kan ændres eller slettes. Hvis den slettes kan alle vælge at tælle kampen.

-  Udfyld holdopstillingen.

-  Klik på ”Gem”

Sådan tæller du

-  Start Badminton Danmarks APP, eller tryk på Livescore på Badmintonpeople.dk

-  Tryk på ”livescore”

-  Tryk på ”tæl”

-  Tryk på ”holdturnering”

-  Tryk på ”Vælg række

-  Vælg fx Badminton Danmark og U13

-  På en liste over holdkampe der er mulige at tælle, vælg den ønsket holdkamp, her vælger man den kamp man skal tælle.

-  Det intuitive tælleinterface benyttes til at opdateres scoren løbende igennem kampen, således at andre brugere af APP'en eller Badmintonpeople kan følge scoren i en spændende kamp.

-  Når kampen er slut ”afslutter du kampen”

-  Bemærk at systemet kun godtager en gyldig sætscore fx 21-19 (ikke 21-20) når du klikker videre til 2. eller 3. sæt.

Sådan ser du livescore

-  Start Badminton Danmarks APP, eller tryk på Livescore på badmintonPeople.dk

-  Tryk på ”livescore”

-  Tryk på Vis

-  Tryk på ”holdkamp”

-  Tryk på ”Vælg række

-  Vælg fx Badminton Danmark og U13

-  Følg en eller flere kampe

-  Alternativt kan du se livescore på http://badmintonpeople.dk/DBF/LiveScore/