2 Ting man skal være opmærksomme på når man starter tilmeldelsen:

-  Du skal være klubadministrator for at kunne tilmelde hold

-  Du skal betale ved tilmelding, dankort eller visa

Gå ind på Badmintonpeople.dk på Tandhjulet -> "Din klub" -> Holdtilmelding.

-  Vælg hvilken årgang du vil tilmelde, i dette tilfælde U13

-  Disse muligheder vil vise sig: det vælges i dette eksempel "BADDAN DMU Hold B 4 Spillere"

- Marker de ønskede spillere i listen til højre med klik i boksen som vist.

- Tryk "Tilføj spillere fra listen" sæt "Status" til "Færdig"

- Hvis andre spillere, som ikke er vist i højre side skal med vælges disse under "Tilføj andre spillere"

- Tryk herefter "Gem" i toppen af siden.

Der kan komme forskellige *markeringer, når du trykker gem. Det er en påmindelse om, at der ikke er overensstemmelse mellem de tilmeldte spillere og den holdtype, som er valgt.

Du kan tilmelde holdet på trods af disse markeringer, hvis du i de enkelte holdkampe laver en lovlig opstilling. Eksempel du har 2 ældre spillere på holdet. Disse kan ikke bruges i samme holdkamp, men skiftevis og så tilmelder du bare holdet trods stjernemarkeringen. Hvis markeringen er fx Holdklassifikationspoint bedste spiller betyder det, at holdets bedste spiller er for højt rangeret. Sådan en stjernemarkering skal du ikke overse.

- Tryk "Tilføj leder/forældre" og vælg personen som skal med til mesterskabet, personen skal have et spiller-id (hvis dette ikke haves skal det oprettes under "Opret")

- Vælg tilvalg, overnatning skal vælges individuelt af hensyn til brandmyndighederne

- Bespisning bestilles for hele holdet ved leder/forældre muligheden, det er derfor kun overnatning som skal udfyldes ved spillerne, og disse skal ikke oprettes under leder/forældre

- Navn, Nummer, og klub som spillerne repræsentere udfyldes

- Tryk herefter "Næste"

- ALLE TILVALG SKAL VÆLGES, HVIS TILVALGET IKKE ØNSKES VÆLGES DER "NEJ"

- Indkøbskurven gennem kigges grundigt for eventuelle fejl/mangler

- Der betales og holdet er nu tilmeldt til DMU Hold.

- Der bliver efterfølgende sendt en ordrebekræftelse til E-mailen på personen som har tilmeldt