3 Ting man skal være opmærksomme på når man starter tilmeldelsen:

-  Du skal være klubadministrator for at kunne tilmelde hold

-  Du skal betale ved tilmelding, dankort eller visa

-  Der bliver tilsendt en kvittering, når du har tilmeldt

Gå ind på Badmintonpeople.dk på Tandhjulet -> "Din klub" -> Holdtilmelding.

-  Vælg hvilken årgang du vil tilmelde, vBUWfb-wSAXlEMMPiIYlgEYpB8AbG7_nbA.JPG

-  Denne side vil vise sig, her vælges "DBU" fra listen i venstre side som vist foroven.

-  Marker de ønskede spillere i listen til højre med klik i boksen som vist.

-  Hvis andre spillere, som ikke er vist i højre side skal med vælges disse under "Tilføj andre spillere"

-  Når alle spillere er valgt, vælges status færdig og trykkes "Gem"

Der kan komme forskellige *markeringer, når du trykker gem. Det er en påmindelse om, at der ikke er overensstemmelse mellem de tilmeldte spillere og den holdtype, som er valgt.

Du kan tilmelde holdet på trods af disse markeringer, hvis du i de enkelte holdkampe laver en lovlig opstilling. Eksempel du har 2 ”ældre spillere” på holdet. Disse kan ikke bruges i samme holdkamp, men skiftevis – og så tilmelder du bare holdet trods stjernemarkeringen. Hvis markeringen er fx ”Holdklassifikationspoint bedste spiller” betyder det, at holdets bedste spiller er for højt rangeret. Sådan en stjernemarkering skal du ikke overse.

-  Herefter vælger du ønsket forplejning og overnatning for spillerne.

-  Tilføj ”Leder/forældre”. Tilmeld kun de ledere og forældre som skal spise/overnatteunder turneringen.

-  Tryk på ”Næste” – og her ser du den samlede tilmelding, som du har lavet.

-  Gå til betaling hvis den er ok – og tilmeldingen er sendt og betalt, og kontaktpersonen modtager en kvittering på tilmeldingen.