Kriterier der skal være opfyldt for at kunne tilmelde sig DANSKEMESTERSKABER for veteranhold og senior/motion breddehold.

Du skal være klubadministrator for at kunne tilmelde hold.

De spillere, som skal tilmeldes, skal være oprettet på Badmintonpeople enten af klubadministrator eller af dem selv. Klubadministrator kan oprette spillere under menuen "Vis/Ret spillere" "Opret ny spiller". Spillere, som er oprettet i en anden klub på Badmintonpeople, skal ikke oprettes, men findes under den anden klub ved tilmelding.

Du skal betale ved tilmelding, dankort eller visa.

Der bliver tilsendt en kvittering, når du har tilmeldt

Find tilmeldings side via Tandhjulet -> "Din klub" -> Holdtilmelding

Vælg aldersgruppe 40+ i dette tilfælde (MOT vælger MOT i bunden)

Vælg den række som du skal tilmelde hold, 4 Herrer i dette tilfælde.

Kontroller kontakt oplysninger (navn, mail og tlf. nr.). Det skal være den person, som skal modtage information til holdet, som skal skrives ind her.

Vælg de spillere som skal være med på holdet under "�Tilføj spiller"�.

Du kan udfylde feltet klub og evt. andre relevante søgekriterier for at begrænse listen af spillere. Er spilleren tilknyttet en anden klub på Badmintonpeople, kan han søges på spiller-Id eller navn (eller den klub han er registreret under). Er spilleren ikke oprettet skal dette gøres.

Når alle spillere er på holdet vælges status "�Færdig" og trykkes gem.

Herefter vælger du ønsket forplejning, overnatning samt niveau bestemmelse for spillerne.

Tilføj ”Leder/forældre”. Tilmeld kun de ledere som skal spise/overnatte under turneringen

(Der kan bestilles mad til flere ved at vælge flere på dropdownen, men hvis der skal overnattes er det vigtigt at personen bliver oprettet og tilføjet under leder/forældre funktionen)

ALLE FELTER SKAL UDFYLDES, HVIS TILVALGET IKKE ØNSKES VÆLGES "NEJ"

Tryk på ”Næste” –og her ser du den samlede tilmelding, som du har lavet.

Gå til betaling hvis den er ok – tilmeldingen er sendt og betalt, og kontaktpersonen modtager en kvittering på tilmeldingen.