Klubberne har mulighed for at sætte brugeradgang op for de forskellige administratorer i klubben.

Dette vil sige, at det fx kan vælges, at det kun er kasseren, der kan betale for klubbens spilleres turneringstilmeldinger.

De forskellige muligheder for brugeradgang er:

• Rediger Brugeradgang
  • Ret indstillinger for klubber
  • Opret/ret spillere
  • Vis spillere
  • Opret spillere for klubben
  • Godkend klubskifter
  • Se klubskifter
  • Betal tilmeldinger og licenser for klubben
  • Se order
  • Ret turneringer
  • Se deltagerliste før sidste tilmeldingsfrist
  • Send turneringsansøgninger
  • Læs turneringsansøgninger
  • Indberet tidspunkter og spillesteder for holdkampe
  • Se indberettede tidspunkter og spillesteder for holdkampe
  • Se indberettede resultater for holdkampe
  • Kontroller spillelicenser for holdkampe mm.
  • Holdtilmelding
  • Betal klubkontingent til forbundet

Sådan gør du:
1. Tryk på "Tandhjulet"

2. Klik derefter på din klubs navn (i dette tilfælde Mørkøv Badmintonklub) og vælg derefter "Brugeradgang"

Det er både muligt at redigere nuværende administratorers brugeradgang, samt give brugeradgang til nye administratorer.

Bemærk

Ved at benytte denne funktion til oprettelse af administratorer vil administratoren kun kunne tildeles rettigheder i Turneringssystemet.