En del-administrator er ikke administrator for community-delen af BadmintonPeople. For at oprette eller rette en dine administratorers rettigheder skal personen være bruger på BadmintonPlayer.

Sådan gør du:

1. Tryk på "Tandhjulet" i menulinjen

2. Vælg herefter "Dit-klubnavn" (i dette tilfælde Mørkøv Badmintonklub) og tryk på "Brugeradgang"

3. Listen, der kommer frem nu viser alle dem, der er del-administratorer i klubben. Her vælges den person der ønskes at sætte rettigheder for ved at trykke på "Vælg" ud for navnet. Der er også mulighed for at tilføje en bruger, hvis man kender navn og e-mail på personens brugerprofil. Dette gøres ved at trykke på "Tilføj bruger"

4. Hvis der vælges en person, der er administrator i forvejen kommer der en liste frem, hvor man kan se hvilke rettigheder den enkelte administrator har. Her kan man endvidere slå de forskellige rettigheder til og fra. Husk at trykke "Gem"

5. De rettigheder, der vil være typiske for en holdleder kan ses nedenfor.

Disse er:

• Oprette spillere for klubben
  • Betale tilmeldinger og licenser for klubben
  • Indberette/Se indberettede holdkampes tidspunkt, samt sted
  • Indberette resultater for holdkamp

Det er op til hver enkelte klub at beslutte, hvad del-administratorerne skal kunne.

Bemærk

Husk altid at trykke på "Gem" når rettelserne er færdige.