Man skal betale for sin del af tilmeldingen (og omvendt for ens makker, hvis man har foretaget doubletilmeldingen) før tilmeldingen er endeligt afsluttet og gældende.


Sådan gør du:

 1. Klik på "Brugerikonet" og klik "Betal tilmeldinger"

2. Vælg spiller på "Vælg spiller" og sæt datoen til INDEN ordren blev lavet, klik søg



3. Betal tilmeldingen.