På siden, hvor I åbner for tilmeldinger og indsætter priser på turneringer ("Tandhjul" - "Din klub" - "Egne Turneringer") kan I nu åbne for eftertilmeldinger således, at I, efter sidste tilmeldingsfrist, kan modtage tilmeldinger for udvalgte brugere (I bestemmer selv, hvem der er ”udvalgte”).


Det vil sige, at I slipper for at lave fakturer og betalingsopfølgning på disse. Når I bliver kontaktet vedr. en tilmelding efter sidste tilmeldingsfrist, spørger I blot tilmelderen, hvilken e-mail han/hun benytter på BadmintonPeople og aftaler en dato, hvormed tilmeldingen skal være foretaget inden.


På siden ”Egne Turneringer” (nederst) indtastes e-mail og den aftalte dato (husk format dd-mm-åååå) og der klikkes efterfølgende på ”tilføj”. Herefter kan brugeren lave en tilmelding og betale på BadmintonPeople til og med den valgte dato på helt normal vis.


Brugeren kan kun betale én gang i forhold til eftertilmeldingen, så alle eftertilmeldinger fra denne bruger skal tilmeldes og betales i samme transaktion. Dette gælder også dem, der vedrører makkeren fra en anden klub.


Husk dog: Program skal udkomme senest 7 dage før turneringen og der skal være rigtig gode årsager til at lave ny lodtrækning jf. reglerne. Derfor er det vigtigt, at Cup2000 sættes i afviklingstilstand når programmet offentliggøres.


Jf. reglerne skal danske tilmeldinger foretages via BadmintonPeople og dermed skal spillere være oprettet i systemet inden tilmelding. Det er med til at sikre høj datakvalitet således, at de rigtige spillere får de rigtige point. Fremover vil spillere have den samme udgift til den enkelte turnering da tilmeldinger, som foregår uden om BadmintonPeople pålægges samme gebyr på kr. 15 pr. spiller/konstellation, hvilket modregnes i de sidste 15%, der udbetales efter turneringen er afviklet og resultaterne uploadet til BadmintonPeople.


Vi opfordrer arrangører, der tillader manuelle eftertilmeldinger, til at fakturere gebyret videre samtidig med, at indskuddet opkræves. Allerbedst er det at benytte eftertilmelding som beskrevet i ovenfor.