Hvordan udmelder jeg en spiller-profiler af klubben?

En spiller har selv mulighed for at foretage et klubskifte Klik her

Hvordan udmelder jeg en bruger-profil?

Som administrator:

Hvis et medlem forlader din klub og du ikke ønsker, at medlemmets bruger-profil skal være en del af din klub, kan du i menuen "medlemmer", under din klub, søge medlemmet frem og slette tilknytningen til din klub på det "røde kryds".

Som medlem (indehaver af profilen, der melder sig ud):

Du skal kontakte administratoren i din klub. Vedkommende vil kunne melde dig ud. Hvis dit medlemskab i klubben ophører på baggrund af, at spilleren starter i en ny klub, anbefales det at benytte en klubskiftefunktion på BadmintonPeople.