Klubskifte for licensspillere?

For licensspillere gælder der dels, at man skal overholde klubskiftereglerne (læs mere) i kategori A, B eller C. Desuden kan en spiller, der ønsker at være registreret for en anden klub på ranglisterne angive denne klub, når spilleren eller klubben køber licens. Ved klubskifte i forbindelse med licenskøb behandles klubskiftet i systemet.

Spillerne har selv mulighed for at foretage klubskifte, klik her

Klubskifte for ikke-licensspillere?

For ikke-licensspillere gælder der dels, at man skal overholde klubskiftereglerne (læs mere) i kategori A, B eller C.

Spillerne har selv mulighed for at foretage klubskifte, klik her

BEMÆRK! Din bruger-profil kan være medlem af mange forskellige klubber, men din spiller-profil tilknyttes en klub og det er den du vises med på ranglister, og typisk også repræsenterer i Badminton Danmarks holdturnering.