Et klubskifte kan kun foretages af en spiller og ikke af en klub. For at kunne oprette et klubskifte skal man have tilkoblet sit spiller-id til sin brugerprofil.

Sådan gør du:

1. Tryk på "Personer" i menulinjen

2. Klik på "Opret klubskifte"

3. Vælg derefter hvilken kategori du er - se detaljerne under hver kategori

4. Det er også muligt at skrive, hvilken klub du vil skifte til. Dette felt skal dog være blankt, hvis du kun foretager en udmeldelse fra din klub og derved ikke et klubskifte.

5. Efterfølgende kan du se klubskiftet, du har foretaget. Dette vil nu blive sendt ud til din gamle og din nye klub, samt forbundet/kredsene, som skal godkende.