1. På forsiden, i højre hjørne under ”Tilmeld” indtastes navn og en gyldig e-mailadresse.

2. En e-mail vil blive sendt til den indtastede e-mailadresse og denne indeholder et aktiveringslink. For at færdiggøre oprettelsen af din bruger skal du klikke på dette link. Som beskrevet i mailen, kan det være nødvendigt at kopiere linket ind i din browser. (man kan risikere at e-mailen ligger i Spam/uønsket mail)

3. Når du følger linket vil du komme ind på BadmintonPeople, hvor du bliver bedt om at indtaste din tilknytning til badminton, som vist herunder:

4: hvis man tidligere har spillet på hold eller har deltaget i en turnering, vil der være en spillerprofil oprettet for en, derfor starter vi med at klikke "Vælg eksisterende BadmintonID"

5: Her søges primært ud fra "Navn" - "Klub"

(vær opmærksom på at mellemnavne osv kan være med)

Søg derfor eksempelvis "Morten" "Vanløse", så kommer alle der hedder Morten som er registeret til at spille i Vanløse.

5A: når man har fundet sig selv klikker man "Vælg" ud i venstre side.

5B: Følg her instrukserne og indtast Køn, Navn (med stort forbogstav) og fødselsdato.

5B: Kontroller at info er korrekt, og bekræft.

5B: kontroller en sidste gang at spilleren ikke allerede er oprettet. (Dette er vigtigt pga tidligere resultater, klubrationer, osv.)

Hvis spilleren ikke figurere på listen bekræftes at spilleren ikke allerede er oprettet

5C: Vælg den klub spilleren er tilknyttet. Skriv klub --> Søg --> "Vælg"

5D: klik nu "Opret"

6: Spilleren er nu fundet, og vises som herunder. Klik "Næste"

7: De forskellige info bokse udfyldes og der trykkes næste som vist herunder.

8: Der vælges en Adgangskode, og klikkes "Aktiver din brugerprofil" for at færdiggøre tilmeldelsen

9: Profilen er nu oprettet og klar til brug.