1. På forsiden, i højre hjørne under ”Tilmeld” indtastes navn og en gyldig e-mailadresse.

2. En e-mail vil blive sendt til den indtastede e-mailadresse og denne indeholder et aktiveringslink. For at færdiggøre oprettelsen af din bruger skal du klikke på dette link. Som beskrevet i mailen, kan det være nødvendigt at kopiere linket ind i din browser. (man kan risikere at e-mailen ligger i Spam/uønsket mail)

3. Når du følger linket vil du komme ind på BadmintonPeople, hvor du bliver bedt om at indtaste din ønskede adgangskode.

4. Når adgangskoden er indtastet, og gemt, vil din profil blive vist.

Du har nu oprettet din brugerprofil, og kan nu gå videre til spiller profilen se "Knyt brugerprofil og spillerprofil/Opret spillerprofil"

Hvis du skal oprette dit barn, under din profil kan du følge denne vejledning, der forklarer og viser, hvordan du opretter en underbruger. Se "Opret flere brugere på samme login/e-mailadresse".