Find turneringen i oversigten du gerne vil tilmelde dig (fx Yonex Denmark Junior), og klik dig ind.

Step 2.

Udfylde tilvalg. Hvert SpillerID skal have udfyldt et tilvalg. Udfyld de ønskede oplysninger.

Tryk Tilføj. Tilvalget ligger nu i kurven. som vist her.

ALLE felter skal være udfyldt

Step 3
Når tilvalget er på plads, kan man nu vælge, hvilken række man vil tilmeldes i. I dette tilfælde herresingle.
Tryk tilføj og Herresingle vil blive tilføjet til indkøbskurven i bunden.
Step 4
Herefter kan der nu vælges andre rækker, fx herredouble.
Der kan være forskel på om det er en pris for ubegrænset deltagelse, eller om det er pris pr. kategori. i dette tilfælde dækker en pris alle rækker.
OBS! Hvis den står til 350 kr. i herredouble, er det fordi i dette tilfælde er der valgt at betale for makkere, Så husk at fjern fluebenet i ”Betal Nu”. Hvis du vil tilmelde din double makker, skal du også foretage tilvalg for denne spiller

Step 5
Sådan! Nu har vi tilmeldingen klar, det eneste, der nu skal gøres, er at udfylde konto- & regnr. Sæt kryds i ”Accepter handelsbetingelserne”. Tryk ”Gennemfør” og man vil komme videre til betalingsvinduet