Inden du tilmelder en anden eller dig til selv til et trænerkursus, skal du være opmærksom på følgende:

- Alle kan tilmelde alle til et trænerkursus, det kræver dog en brugerprofil på badmintonpeople.dk

- Tilmeldingen til et kursus og betaling for kursusdeltagelsen sker samtidigt på badmintonpeople.dk

- Kursusdeltageren skal ha’ et spillerprofil på badmintonpeople.dk, hvis kursusdeltageren ikke har en spillerprofil (spiller-id) kan det oprettes af en klubadministrator.

1. Log ind på badmintonpeople.dk

2. Klik på ”Personer”, vælg menupunktet ”Tilmeld kursus”.

3. Find dit kursus og klik på vælg.

4. Klik på ”Vælg person”

5. Tast kursusdeltagerens navn og klik på ”Søg”. Find kursusdeltageren på listen og klik på ”Vælg”

6. Udfyld felterne med diverse oplysninger.

7. Klik på ”Tilføj til kurv”

- Ønsker du at tilmelde flere kursusdeltagere til samme kursus, så gentag pkt. 4-7

- Ønsker du at tilmelde flere kursusdeltagere til andet kursus, så gentag pkt. 2-7

8. Når du har tilmeldt de ønskede kursusdeltagere, Sætflueben i ”Jeg bekræfter, at jeg har læst og accepterer handelsbetingelserneacceptere”

9. Vælg mellem ”betales nu” eller ”Betales senereaf klubben”. Klik herefter ”Gennemfør ordre”

10. Vælges ”Betales nu”, så gennemføres betaling påalmindeligvis med et gyldigt betalingskort. Først efter betaling ertilmeldingen registreret.

11. Vælges ”Betales senere af klubben”, så sendes der en mail til tilmelderen med et betalingslink, som skal videresendes til den(klub)person, der skal betale for deltagergebyret. Herfra gennemføres betaling på almindeligvis med et gyldigt betalingskort. Først efter betalingen er tilmeldingen registreret.