Denne forklaring skal kun bruges i tilfælde af at reserven tidligere i runden har deltaget i en holdkamp, hvis dette ikke er tilfældet skal spilleren blot oplyses på holdkortet som alle andre.

Vær opmærksom på regler sidst i forklaringen, da der kan være forskellige regler baseret på aldersgrupper/kredse/landsdele

1: Skærmbilledet ser således ud. Den originale holdopstilling er blevet indtastet, der klikkes på "Tilføj" under Reserver som vist på nedenstående billede.

Nedenstående pop-up vil vise sig.

2: Her vælges i toppen spilleren som der skal erstattes (de valgbare spillere er naturligvis spillere fra holdkortet)

3: Herefter vælges spilleren som skal erstatte ham/hende i listen nedenunder, det kan i nogle tilfælde være nødvendigt at finde spilleren under "Søg" funktionen hvis de ikke figurere på listen.

4: Når de ovenstående trin er gennemført har man oplyst en reserve, og det vises på denne måde. I dette tilfælde er Carsten Schmidt reserve for Peter Vestergaard