Et utal af beregninger og analyser af kampresultater for sæson 2017/2018 har været fundamentet for optimering af alle spilleres individuelle indplacering. Og den nye rangliste er nu klar til at sætte i drift pr. 1. juli 2018, hvor alle tidligere rang-/klassifikationslister lukkes ned. 


Udgangspunktet for den nye rangliste er:

  

Alle spillere indplaceres 1. gang med en indplacerings-rating.

- For ungdomsspillere, der i dag på de eksisterende lister er placeret som M-D spillere: De er alle sorteret ind og indplaceret i den nye NIVEAU efter deres placering på Ungdomsklassifikationens Drenge- eller Piger-kategori.

- For ungdomselitespillere, der i dag på de eksisterende lister er placeret som E-spillere: De er alle sorteret ind og indplaceret efter deres placering på Ungdomseliteranglistens KATEGORI, som de individuelt ift. hinanden er placeret på HS/DS/HD/DD/XD-D-H på de eksisterende lister.

- Spillere som ikke allerede er på en klassifikations-/rangliste starter med en beregnet standardindplacering, som er sat i forhold til de hold de optræder på i dag, sat i forhold til hvordan disse hold kan sammenlignes med eksisterende indplacerede spilleres hold.


Hertil kombineres med alle spilleres enkeltkampsresultater i sæsoner fremover. I betaversionen, der er lagt i test for alle, er pt. som illustration indlagt alle kampe for sæson 2017/2018 som test.Tilbage til forside