Badminton Danmarks Eliteafdelingen har ift. den nye rangliste et ønske om færre E-spillere i E-rækken. 

Dette kan korte beskrives som 16 + 16 + 8 reglen.

    

En E-kategori tillader således et max deltagerantal på op til 40 spillere.


HS+DS 40 deltagere maksimalt i hver E-turnering.

- Placering 1-16 E-herre i den generelle rangering kan tilmelde sig i alle kategorier i E. (de er sikret fuld deltagelse)

- Placering 17-32 EM-herre i den generelle rangering kan tilmelde sig i alle kategorier i E. (de er sikret fuld deltagelse, men kan dog også melde sig i M hvis de hellere vil spille det)

- Placering 1-16 E-damer i den generelle rangering kan tilmelde sig i alle kategorier i E. (de er sikret fuld deltagelse)

- Placering 17-32 EM-damer i den generelle rangering kan tilmelde sig i alle kategorier i E. (de er sikret fuld deltagelse, men kan dog også melde sig i M hvis de hellere vil spille det)


HD+DD+MxD 20 par maksimalt i hver. E-turnering.

- Top 20 herre/damer i de enkelte kategorier kan dog ligeledes altid tilmelde sig i den pågældende kategori. Her kan således alle med en top 20 placering i double tilmelde sig den kategori hvori de har placeringen, uanset at de ikke har en generel E-rangering. De kan dog kun tilmelde sig i den kategori, hvis de ønsker det, hvor E-rangering er opnået.

- Udenlandske spillere og/eller Mesterrækkespillere kan tilmelde sig (men er ikke sikret plads, sortering efter deltagerantal og ranglisteplacering, dog kan maksimalt 8 accepteres ved fuld tilslutning). (Årgangsansvarlige afgør disse pr. E-turnering).


Det tilstræbes at singlerne fremover afvikles som pulje-cup med 4 spillere pr. pulje.


Det tilstræbes at tilmeldingsfristen fremover er 3 uger i E-rækken, således at ikke accepterede spillere stadig kan nå at tilmelde sig i en M-række turnering efter de normale tilmeldingsfrister.Tilbage til forside