Opdelingen i nedenstående tabeller/skemaer kan løbende ændres hvert kvartal i løbet af sæsonen, så vær opmærksom på den til enhver tids aktuelle ranglistes opdeling. Lige nu er udgangspunktet herunder i testfasen, hvor vi stadig justerer på rammerne.


SKEMAER

Pointskema

Pointskemaet beskriver hvor mange points man tilpasses/justeres med efter en kamp.


Single eksempel:
Eks, spiller 1 (2200 points) V spiller 2 (2325 point) 


Spiller 1 vinder og har derfor en "uventet sejr" og spillerens samlede pointtal justeres med 11 points, så spilleren nærmer sig sit aktuelle niveau i fællesskabet på det givne tidspunkt i spillerens udvikling.
Spiller 2 taber og har derfor et "uventet nederlag" og spillerens samlede pointtal tilpasses med 9 point, så spilleren nærmer sig sit aktuelle niveau i fællesskabet på det givne tidspunkt i spillerens udvikling.


Begge ovenstående eksempler tager udgangspunkt i at alle spillere gerne skal bevæge sig mod de bedst mulige kampe på sit til enhver tid aktuelle udviklingsniveau.


Double eksempel:


Par1: Spiller 1 (2200 points) og Spiller 2 (2325 points) V Par 2: Spiller 3 (2225 points) og Spiller 4 (2250 points)

Par 1: (2200+2325) /2= 2263 points
Par 2: (2225+2250) /2= 2238 points


Det et gennemsnit af doublen Par 1 vinder og har derfor fået en "ventet sejr" og spillerens samlede pointtal justeres med 5 points

Par 2 taber og har derfor fået et "ventet nederlag" og spillerens samlede pointtal tilpasses med 0 point


Placeringsintervalskemaer UNGDOM


Placeringsintervalskemaet beskriver hvilket niveau man tilhører baseret på pointtal.


Eksempel:

En U11 Dreng med 1650 points ligger i kategori A

En U15 Pige med 1350 points ligger i kategori B


En U11 Dreng med 1550 point ligger i kategori A/B

- A/B er en bufferzone, og kan derved deltage i både A og B turneringer, når han opnår 1601 points vil han ikke længere kunne deltage i B turneringer, da bufferzonen som vist i skemaet er mellem 1500-1600 point.

- For ungdomsholdturneringer vil den højeste kategori være den gældende ved tilmelding, og i ovenstående eksempel vil U11 Drenge derfor tælle som U11 A spiller.

    

Placeringsintervalskemaer SEN/MOT/VET


I Senior/Motion/Veteran er ens placering baseret på ens placering på ranglisten, der vil derfor være et fast antal i alle rækker.


En spillers kategori bliver bestemt af "Niveau" ranglisten som beregner alle spillerens kampe med i beregning, og derved kommer med en samlet placering.

Ligeledes beregner HS, HD, MxH udelukkende på de kampe i den række, og giver derved en rangering på den række. Samme er gældende for DS, DD og MxD
Placering for ungdomStartpoint


Når man skal indplacere nye spiller vil der være et min. startpoint, du kan se listen herundreTilmeldingsskemaet for 


Nedenstående skema beskriver hvad der er muligt at tilmelde sig for en spiler i en given kategori.

Spilleren finder sig selv i nedadgående liste til venstre, og kan ved at gå ud mod højre se de turneringer, hvor det er muligt at tilmelde sig.