Arbejdsgruppen har igen implementeret forbedringer og vil derfor lukke for den nye rangliste tirsdag d. 17. april for at åbne igen fredag d. 20. april i opdateret form, der blandt andet tager bedre højde for nedenstående punkter.
Vi modtager stadig konstruktive input. Det er vi rigtig glade for, tak for dem alle.


Arbejdsgruppen for Ny Rangliste har valgt i version 2.1 at implementere en række forbedringer som primært har at gøre med sammenhængen mellem spillernes point igennem sæsonen og det kommende sæsonskifte pr. 1. juli. Arbejdsgruppen har primært i denne opdatering fokuseret på U09, U11 og ungdomselite. '


1.U09 og U11 indplacering

2.Indplacering af ungdomseliten

3.E-M udvides i ungdomseliten

Disse områder er beskrevet kort herunder for alle der måtte være interesseret:


1.U09 og U11 indplaceringU09 og U11 hæves i point, for at styrkeforholdet på tværs af årgange passer bedre, og at point kan overføres direkte ved sæsonskifte. Pointtabellerne bliver opdateret i FAQ’en, og der er nu pointmæssig sammenhæng mellem, at en U11B må spille turneringer med U13C. Desuden er der sammenhæng mellem point ved sæsonskifte, således at de bedste U11A, andenårsspillere matches med U13M-førsteårsspillere og så fremdeles ned gennem rækkerne i U11.2.Indplacering af ungdomselitenUngdomselitens point ved indplacering strækkes over et større interval, for at eksempelvis U15E-andenårsspillere og U17E-førsteårsspillere bedre kan sammenlignes pointmæssigt ved sæsonskifte. Ungdomselitens indplaceringspoint beregnes nu efter ER-point og ikke eksisterende klassifikationspoint, da det giver et bedre billede af den egentlige styrke, da holdturneringspoint ikke tælles med i eksisterende ER.3.E-M udvides i ungdomselitenFor at Eliterækkens spillere kan forsvare deres position imod opkommende mesterrækkespillere udvises bufferzonen i ungdomseliten. I de tidligere versioner var nr. 1-28 Elite, og 29-32 var E-M. Dette ændres således, at 1-16 nu er E, og 17-32 er E-M. Det giver mulighed for stadig at spille Mesterrække og forsvare sig mod spillere der kommer fra M og udfordrer.


Der er desuden planlagt en betaversion 2.2 inden længe, hvor indplaceringspoint efter seniorranglisten forbedres, primært ift. sammenhængen mellem spillernes point igennem sæsonen og det kommende sæsonskifte pr. 1. juli.