"Niveau" kan beregnes ud fra nedenstående eksempel.

(OBS. Der skal være 4 resultater i kategorien før det indgår i beregningen)

Gå til siden "Mine spillere".

På siden mine spillere kan man i toppen vælge sine spiller hvis man har flere tilknyttet.

I bunden ses spillerens rangering i de individuelle kategorier og antal spillede kampe for hver kategori.

Da niveauet er et vægtet gennemsnit beregnes det således:

Single point x Antal single kampe + Double point x Antal double kampe + Mixdouble point x Antal mixdouble kampe= resultat

Resultat / Antal kampe i alt = Niveau pointtal

(OBS. Der skal være 4 resultater i kategorien før det indgår i beregningen)

I ovenstående eksempel:

2119 x 5 = 10.595

2129 x 5 = 10.645

2083 x 0 = 0