Tryk på "Brugerikonet" oppe i højre hjørne, efter du er logget ind på din bruger. Tryk derefter på "Tilmeld turnering".

Step 2.

Find nu den turnering der skal tilmeldes til. Du kan her søge på både årgang og række, dato, arrangørklub og meget mere.

Step 3.

Når du har fundet den turnering, der skal tilmeldes og du har klikket dig ind på den kan du se følgende besked oven over tilmeldingen:

Denne besked betyder, at du skal registrere dine tilvalg før, at tilmeldelsen er godkendt og går igennem. Det betyder ikke, at du skal sige "ja" til alle tilvalgene, men der skal trykkes en af mulighederne i tilvalgsboksene.

Det første du skal gøre er at vælge række og kategori, og herefter vælge hvilken spiller tilmeldingen drejer sig om.

Når dette er valgt skal du vælge, om du vil betale tilmeldingen med det samme eller ej. Hvis du vil betale med det samme skal der være sat flueben i "Betal nu".

Nu skal du så udfylde tilvalgene (bemærk at disse kan ændre sig, alt efter hvilken kategori du har valgt ovenover).

Når du har valgt dine tilvalg til den enkelte kategori trykker du på "Tilføj".

Bemærk at nogle tilvalg skal udfyldes med navn, f.eks. overnatning. Komme der ikke en boks frem til udfyldelse, kan den pågældende browser ikke gennemføre tilvalget. Benyt i disse tilfælde en anden browser. Vi anbefaler "Google Chrome" eller "Microsoft Edge".

Hvis du vil spille flere kategorier går du nu tilbage til nr. 1 og vælger en ny kategori, hvor efter du udfylder tilvalg igen og trykker på Tilføj, når det hele er valgt.

Hvis du skal tilmelde flere spillere går du ligeledes tilbage til nr. 1 og vælger først kategori og derefter vælger du en anden spiller i nr. 2.

Hvis du under doublekategorierne også vil tilmelde din doublemakker, skal du også vælge tilvalg for denne spiller.

Husk, at ALLE felter skal være udfyldt!

Step 4.
Sådan! Nu er tilmeldingen klar, og det eneste, der nu skal gøres er at udfylde konto- & regnr, og derefter skal du sætte kryds i ”Accepter handelsbetingelserne”.
Tryk nu ”Gennemfør” og du vil komme videre til betalingsvinduet (hvis du har valgt "Betal nu").