Når du skal ændre i en tilmelding skal denne annulleres, for at lave den evt. nye tilmelding korrekt. Du  med at trykke på "Brugerikonet" oppe til højre, efter du er logget ind på BadmintonPlayer.

Når du har trykket på ikonet vælger du det punkt, der hedder "Mine betalinger".

Step 2.

Nu kommer du ind på siden "Mine betalinger" og herinde kan du nu søge den relevante tilmelding frem.

Dette kan du enten gøre ved at indtaste ordrenummeret (bemærk, at du skal sætte dette ind i begge felter), ved at søge på datoen du lagde ordren eller ved at søge den spiller frem, der er tilmeldt turneringen.

Hvis det er din seneste ordre burde den også være automatisk til syne nede i bunden af siden, når du kommer ind på denne.

Step 3.

Når du har fundet den relevante tilmelding frem trykker du på "Annuller ordre" oppe øverst på siden.

Step 4.

Nu får du så mulighed for at vælge, om det er hele tilmeldingen, eller blot dele af denne du ønsker at annullerer.

Du sætter derfor flueben ud for den eller de kategorier, som du vil annullerer.

Når du har valgt disse trykker du på knappen nedenunder "Annuller valgte".

Der vil nu komme en boks frem, der spørger dig, om du er sikker på, at du vil annullerer de valgte kategorier og her takker du "ja".

Hvis du efterfølgende går ind under ordren igen kan du nu se, at de annullerede kategorier er blevet streget over i ordren.

Hvis du ønsker at tilmelde de annullerede kategorier i en anden række eller med en ny makker, kan en ny tilmelding foretages efter annulleringen.