Der skal kun foretages én tilmelding til BadmintonPlayer.

Dette betyder, at din makker allerede har tilmeldt jer til turneringen, og derfor får du en besked om, at du er tilmeldt.

Det kan ske at spilleren, der har betalt får beskeden, fordi makkeren mangler betaling.

For at tilmeldingen dog bliver gyldig, skal du gå ind og betale din tilmelding.

Dette gør du således:

Step 1.

Du starter med at trykke på "Brugerikonet" i højre hjørne, når du er logget ind på BadmintonPlayer.

Derefter trykker du på "Betal tilmeldinger".

Step 2.

Når du er kommet ind på siden kan du søge turneringen frem, og ellers burde den ligge automatisk nederst på siden.

Når du har fundet den rigtige turnering kan du trykke på den røde knap "Betal", ud for dit navn, eller ud for restbeløbet.

Step 3.

Du vil nu få samme muligheder, som når du tilmeldinger en turnering normalt, så du skal skrive dit reg. og konto nr., hvis du senere vil fortyde tilmeldingen og skal have dine penge tilbage, og derefter skal du sætte flueben ud for "Accepter handelsbetingelserne".

Step 4.

Nu kommer der et betalingvindue op, hvor du sikkert kan indtaste dine kort oplysninger. Og derefter er din tilmelding gået igennem.