Log ind på BadmintonPlayer, tryk på "Brugerikonet" i højre hjørne og vælg "Tilmeld turnering".

Step 2.

Når du er har trykket på knappen kan du nu søge turneringer frem.

Du kan fx søge på årgang og række, turneringens dato, arrangørklubben og meget mere.

Når du har fundet den rigtige turnering vælger du denne.

Step 3.

Når du er kommet ind på turneringen starter du med at vælge hvilken kategori du vil tilmelde dig eller dit barn til (1).

Derefter vælger du hvilken spiller tilmeldingen drejer sig om (2)

Når spilleren og kategorien er valgt skal du vælge, om du vil betale tilmeldingen med det samme, eller om du vil vente med dette (hvis nu barnets klub betaler tilmeldingen)(3).

Når det ovenstående er valgt trykker du "Tilføj" (4).

Hvis dit barn - eller dig selv - skal tilmeldes flere kategorier starter du ved 1'eren igen, og vælger nu den nye kategori og går alle felterne igennem, og slutter af med "Tilføj".

Bemærk, at hvis du tilmelder dig double eller mix med en bestemt spiller kan du vælge, om du vil betale for denne spillers tilmelding eller om din makker selv skal betale for tilmeldingen.

Skal din makker selv betale for tilmeldingen går tilmeldingen først igennem når dette er betalt. Hvis denne ikke betaler bliver du tilmeldt med "X-makker".

Step 4.

Når det hele er valgt og tilføjet sætter du flueben i "Accepter handelsbetingelserne" og trykker på "Gennemfør".

Step 5.

Har du valgt at betale tilmeldingen nu, kommer der et betalingsvindue frem, hvor du kan betale sikkert med Dankort.