OBS. man skal have rettigheder af sin klub for at kunne indberette resultater.

1: Vælg "Tandhjulet" i topmenuen, klik herefter på din klub (I dette tilfælde Odense OBK) og klik herefter "Indberet resultat"

2. Søg kampen frem, der kan søges direkte på kamp nummer, eller søges frem via mulighederne årgang, række osv. når kampen er fundet klikkes "vælg" i venstre side.

3. Skriv det endelige resultat, og indberet spillere og enkeltkamps resultater (se næste billede)

4. Klik i feltet fx 1. S, for at vælge spiller, hvis spilleren har spillet på holdet før, skulle de gerne være på først viste oversigt. hvis de ikke findes her klikker man "Søg".

5. Under "Søg" kan man søge på "Navn" (Det skal være det præcise navn som skrevet på BP) "Klub" og "Årgang" der bliver søgt efter alle kriterier.

Det mest effektive er som regel at søge på fornavn og klub, og fjerne de resterende kriterier.