Hvis du oplever du skal bruge kode for at indberette et resultat for en holdkamp, er det fordi administratoren for din klub har valgt at der skal være dette, for at begrænse hvem der kan indtaste resultaterne, så du skal kontakte disse for at enten at få koden, eller bede dem om at fjerne koden.

Til Administratorer

Koden kan findes/fjernes/oprettes på Tandhjul -> "din klub" -> Holdledere/adgangskoder.

På denne side vil det være muligt at oprette holdledere, og lave adgangskoder til de forskellige hold.

Holdleder for årgangen kan oprettes til venstre på knappen "Vælg"
Adgangskode kan oprettes, ses eller fjernes "Adgangskode" til højre som vist herover