Obs. man skal have rettigheder af klubben for at kunne indberette holdopstilling.

1. Klik på "Tandhjul", klik herefter din klub (i dette tilfælde Greve), og herefter "Indberet resultat"

2. Så søges kampen frem, der kan søges på "Kampnr", "Årgang", "Række" osv. når kampen en fundet i oversigten forneden, klikkes "Vælg"

3. Der vælges "Kun holdopstilling hjemmehold" hvis man er hjemmehold, hvis man er udehold vil der kun være muligheden "kun opstilling udehold" holdet sættes og der klikkes "Gem"