Man skal bruge et Dankort for at kunne tilmelde et hold via Badmintonplayer.

For at kunne tilmelde et hold skal man have administrator rettigheden "Holdtilmelding" tildelt af klubben, man er holdleder i.

1: Login i på Badmintonplayer, med din profil som er tildelt den nødvendige rettighed "Holdtilmelding" af klubben.

2: Klik Tandhjul --> vælg "Dit Klubnavn" --> Vælg "Holdtilmelding" (Hvis denne ikke er synlig, har man ikke rettigheden "Holdtilmelding")

3: Vælg "Sæson".

4: Klik på "Vælg" ud for SEN.

5: Kontroller at informationerne i de 3 rubrikker er korrekte, dette er VIGTIGT for videre information vedr. holdturneringen.

6: Klik "Tilføj hold" ud for den holdturnering jeres hold er kvalificeret til, jf. tilsendte oversigt.

7: Kontroller at informationen i rubrikkerne er korrekte

8: "Status" skal være valgt som "Færdig"

9: Klik "Gem"

10: Klik "Accepter handelsbetingelser"

11: Klik "Gennemfør"

Du vil nu blive ført til en side, hvor du kan betale for tilmeldingen, når denne er udført er holdet tilmeldt, og du vil modtage en kvittering, på den mail er der tilknyttet din brugerprofil (Altså ikke nødvendigvis den samme som er udfyldt i rubrikkerne)