OBS. for at kunne tilmelde hold skal man have rettigheder af sin klub til BadmintonPlayer, kontakt din klub herom.

1: Klik "Tandhjul" og "Din klub" i dette tilfælde Odense OBK

2: Vælg den årgang som du ønsker at tilmelde hold i, i dette tilfælde U15.

3: Klik på det hold du ønsker at tilmelde, i dette tilfælde U15 8000 4 Spillere.

4: Vælg spillerne i listen til højre ved at klikke i boksen og herefter klikke "Tilføj spillere fra listen", tryg herefter "Gem", hvis man skal betale online, bliver man nu sendt videre til betaling. Hvis man ikke skal betale online, vil beløbet til betaling være 0 kr. og man vil efterfølgende opkræves af kredsen/landsdelen.