Klubskifter i kategori B og C skal godkendes af din lokale kreds. Badminton Danmark godkender klubskifter i kategori A.

Alle klubskifter som oprettes efter den 31. januar kan ikke godkendes jf. "Reglement for spilletilladelse og klubskifte", og vil derfor automatisk flyttes til sæsonen efter.

Du skal være logget ind for at oprette klubskifte

Du skal have et spiller-id tilknyttet til din brugerprofil, for at kunne oprette klubskifte

Vælg "Vis spiller"

Vælg "Spillere" --> "Opret klubskifte"

1: Sikre dig at det er dit spiller-id / Navn der står i toppen

2: Vælg "Aldersklasse" for klubskiftet, det er muligt at skifte klub i "Ungdom" --> "Senior" eller "Senior" --> "Veteran" (systemet tager udgangspunkt i din anførte fødselsdato) Mulighederne hedder:

"Alle"         --> klubskifte for alle årgange

"Ungdom" --> klubskifte for Ungdom

"Senior"    --> klubskifte for Senior

"Veteran"  --> klubskifte for Veteran

3: Skriv navnet på klubben som du vil skifte til, systemet forslår eksisterende klubber som man skriver, klubben vælges på foreslåede liste.

4: Kategori vælges, ved tvivl læses nedenstående forklaring.

5: Klik "Opret klubskifte"

Klubskiftet er nu oprettet, og vises i bunden af siden.