Sådan gør du:

1. På forside af BadmintonPlayer.dk vælger du "Resultater"

2. Der vil nu dukke en søgeformular op hvor du kan søge efter turneringer ud fra flere forskellige parametre. F.eks. hvis dit barn spiller U13D kan du indtaste dette under henholdsvis årgang og række og efterfølgende trykke på knappen ”Søg”. Alternativt hvis du leder efter en specifikt turnering kan du indtaste arrangørklubben. Når du har fundet turneringen klikker du på den.

4. Via drop down menuen kan du vælge for hvilken aldersgruppe og række du vil se resultater.