Du kan altid tilmelde dig selv og andre til kurser på BadmintonPlayer.

Log ind på https://badmintonplayer.dk og vælg ”Tilmeld kursus” på forsiden.

Find og vælg det ønskede kursus på listen.

Søg efter deltageren navn og vælg personen. Hvis deltagere ikke er på listen, så klik på ”opret person”. Et billede, der indeholder tekst

Automatisk genereret beskrivelse

Tast øvrige oplysninger og klik på ”Tilføj til kurv”

Accepter handelsbetingelserne og klik ”Gennemfør ordre”.

Vælg betalingsmetode og gennemfør betalingen. Bemærk det er ikke muligt at betale via faktura eller med bankoverførelse