Dette er en beskrivelse hvordan det teknisk setup kan være i forhold til at kunne fremvise scoren bag baner og/eller erstatte tællerstole.

Den nye løsning er en webløsning så det krav der er behov for at kunne gå ind på en browser samt en skærm at smide det op på

Første step er få oprette sine baner man har i hallen. Så kontakt bp@badminton.dk med hvilken hal og antal baner

Man vil få tilsendt links, links vil typisk blive {klubforkortelse}{BaneNr}.badmintonplayer.dk

For at kunne tælle skal blot have en device ved dommer, typisk en tablet, ipad eller bærbar. Her skal man blot tælle som man plejer at gøre samt vælge hvilke bane man tæller.

For at få det vist på bane er der nogen teknisk mulighed man kan gør:

Løsning 1: (ingen kabler mellem dommerstol og skærme)

Sæt en computer/mini pc/Pi/Raspberry PI4 som har et styrer med en browser, gerne Google Chrome eller Edge

Computer og tv forbindelse blot via hdmi kable

Computer åbner browser -> Indtaster link

Trykker ikonet oppe i højre hjørne for at gøre billede fuld skærm

Du kan nu via dommer computer/tablet vælge bane X og begynde at tælle

Løsning 2: (Smart tv)

I mange smart tv i dag er der allerede en browser indbygget

åbne browser -> Indtaster link

Trykker ikonet oppe i højre hjørne for at gøre billede fuld skærm

Du kan nu via dommer computer/tablet vælge bane X og begynde at tælle

Løsning 3: (Hdmi kable mellem bærbar & TV, tidligere liga scoresystem)

I tilfælde af man bruger en bærbar med HDMI udgang og HDMI spilter (hvis man vil vise på 2 skærme), vil man kunne på sin skærm ved dommer åbne tælle system via livescore.badmintonplayer.dk

Så kan man åbne en ny browser og gå ind på dit bane link og trække over på skærm 2 (tv skærmen)

Trykker ikonet oppe i højre hjørne for at gøre billede fuld skærm

Du kan nu via dommer computer/tablet vælge bane X og begynde at tælle