Sådan åbnes for livescore til din holdkamp

Arrangørklubben kan åbne for Live Score for en specifik holdkamp under ”klubnavn” ->”Indberet resultat”:

-  Klik på ”åben for Live Score”

-  Der generer kode, som skal bruges for at få lov til at tælle kampe. Koden kan ændres eller slettes. Hvis den slettes kan alle vælge at tælle kampen.

-  Klik på ”Gem”

Sådan tæller du

-  Gå på Badmintonplayer.dk

-  Tryk på ”livescore” øverst på siden

-  Tryk på ”jeg vil tælle”

-  Tryk på ”vælg holdkamp eller turnering"

-  Vælg det filter du vil

-  På en liste over holdkampe der er mulige at tælle, vælg den ønsket holdkamp, her vælger man den kamp man skal tælle.

-  Det intuitive tælleinterface benyttes til at opdateres scoren løbende igennem kampen, således at andre brugere af Badmintonplayer kan følge scoren i en spændende kamp.

-  Når kampen er slut vælger trykker "afslut kamp" og kan nu går tilbage til opstilling og vælge en ny

-  Bemærk at systemet kun godtager en gyldig sætscore fx 21-19 (ikke 21-20) når du klikker videre til 2. eller 3. sæt.

Sådan ser du livescore

-  Gå på Badmintonplayer.dk

-  Tryk på ”livescore” øverst på siden

-  Tryk på ”jeg vil se livescore”

-  Tryk på ”vælg holdkamp eller turnering"

-  Vælg det filter du vil

-  Vælg det filter du vil

-  Følg en eller flere kampe