OBS. for at kunne tilmelde hold skal man have rettigheder af sin klub til BadmintonPlayer, kontakt din klub herom.

Sæson 2019/20 kan der i overgangsfasen fra gammelt til nyt system anvendes det manuelle holdtjek regneark, til hjælp for holdledere. Vi beklager den midlertidige gene dette måtte forsage.

1: Klik "Tandhjul" og "Din klub" i dette tilfælde Odense OBK

2: Vælg den årgang som du ønsker at tilmelde hold i, i dette tilfælde U15.

3: Klik på det hold du ønsker at tilmelde, i dette tilfælde U15 - 10000 4+2, Vælg spillerne i listen til højre ved at klikke i boksen og herefter klikke "Tilføj spillere fra listen"