Med denne funktion kan du tilføje spillere under din egen profil, så du kun har ét login (én email-adresse) til flere spillere. Det er fx. ofte relevant for forældre, der ønsker at kunne styre deres børns profil på BadmintonPlayer og stå for deres tilmeldinger. En spiller kan altid senere knyttes til en anden bruger.

Når der er oprettet flere spillere, kan man altid skifte mellem spillerene på denne side og dermed agere som den spiller der skiftes til på BadmintonPlayer .

1.Tilføj Badminton ID til bruger

Gå ind via dit normale bruger-login på BadmintonPlayer.dk. Hvis du endnu ikke er oprettet, opretter du dig som bruger på BadmintonPlayer.dk (hoved-brugeren – fx forælderen)

Efter du er logget ind, klikker du på Figuren til højre for "Log ud":

Herefter klikker du på linjen "Ret brugerkonto":

Efter dette kommer du ind på denne side:

Her kan du vælge at tilføje spillere ved at trykke på "Tilføj spiller" og herefter søge på allerede oprettede spillere.

Hvis spilleren ikke er oprettet, fortsæt til punkt 1.1.

1.1 Opret spiller

Klik på person figuren til højre for "Log ud" og herefter på "Opret nyt BadmintonID":

Du kommer nu ind på denne side:

Her ud fyldes alle felter og hvis man ønsker,

at den nye spiller skal tilknyttes til sit login tilføjes fluebenet "Tilføj spiller til Mine spillere"

Her efter bekræftes at fødselsdagen er korrekt.

Til sidst bliver man præsenteret for en liste af spillere som kunne være en dublet af den nye spiller.

Hvis listen ikke indeholder nogen dubletter af den nye spiller, bekræftes dette.

På næste side skal man tilføje spillerens klub ved hjælp af søge funktionen.

Nu er spillere oprettet og eventuelt tilføjet til brugeren.

2. Skift spiller

På siden "Ret brugerkonto" kan du skifte mellem dine spillere, den øverste spiller er den primære, du kan flytte rundt på dine spille med pilene ude til højre.

Det vil altid være den primære spiller der vil blive brugt i klubskifte