Ved mangel på rettigheder i din klub, fx for at kunne indberette resultater, skal du kontakte administratoren i din klub, og de kan herefter give dig de nødvendige rettigheder.

Dette gøres under "Brugeradgang" som findes under Tandhjul -> "din klub" -> "Brugeradgang" som vist herunder.

Herefter kommer denne side

Hvis det er en allerede oprettet bruger klikkes der "Vælg" i venstre side som vist, og giver personen de aktuelle rettigheder der eventuel skulle mangle.

Hvis personen ikke er oprettet klikkes "Tilføj bruger" og her skrives personens Navn og E-mail, ud fra disse oplysninger vil der blive genereret en liste, det er her VIGTIGT at man sikre det er den rigtige person man vælger.

Når personen er oprettet kan man vælge 2 muligheder som vist med pilene, Administrator som giver alle rettigheder, eller bruger med specifikke rettigheder som bruges i de fleste tilfælde, denne giver mulighed for at man kan klikke de specifikke rettigheder i venstre side som vist ved ringen. Når dette er gjort trykkes gem, og personen vil nu have rettighederne. Personen skal muligvis logge ind og ud af deres profil, for at opdatere deres profil.