Administrationsgebyret på 17 kr. tillægges hver "ordrelinje" i fx. en tilmelding (1 HS + 1 HD = 34 kr.) Administrationsgebyret er nødvendigt for at kunne betale for driften af servere, softwarelicenser og udvikling, samt optimering af turneringssystemet.


Tidligere var der ikke administrationsgebyr på ungdomsturneringer, men dette var grundet, at klubportalen var gratis. BadmintonPlayer er langt billigere at drive end klubportalen, og derfor har vi valgt denne løsning, der giver den bedste økonomi for alle - samlet set. 


Det betyder, at vi har valgt den bedste og billigste løsning til rådighed, men, at den samlet set altid vil være dyrere end noget, der tidligere var gratis. Derfor er der lagt administrationsgebyrer på alle tilmeldinger og licenser. Alternativet ville være, at der ikke var noget turneringssystem. 


I sæsonen 2011/2012 steg administrationsgebyret fra kr. 10,- til kr. 15,- men dette betød også, at Badminton Danmarks licens blev fjernet for alle M-C spillere. Denne betalingsprofil ramte og rammer mere retfærdigt i forhold til de mest aktive spillere. 


I sæsonen 2014/2015 blev administrationsgebyret reguleret fra kr. 15,- til kr. 17,-. Denne regulering blev foretaget med baggrund i, at administrationsgebyret ikke var reguleret siden 2011/2012 ligesom, at andre ydelser typisk reguleres og følger prisudviklingen. Badminton Danmark og DGI Badminton har ved samme lejlighed besluttet, at administrationsgebyret fremover reguleres efter prisindeks.