Opdelingen i nedenstående tabeller/skemaer kan løbende ændres hvert kvartal i løbet af sæsonen, så vær opmærksom på den til enhver tids aktuelle ranglistes opdeling. Lige nu er udgangspunktet herunder i testfasen, hvor vi stadig justerer på rammernePointskemaet beskriver hvor mange points man tilpasses/justeres med efter en kamp.


Single eksempel (Den store tabel):
Eks, spiller 1 (2200 points) V spiller 2 (2325 point)


Spiller 1 vinder og har derfor en "uventet sejr" og spillerens singlekategori pointtal justeres med 27 points, så spilleren nærmer sig sit aktuelle niveau i fællesskabet på det givne tidspunkt i spillerens udvikling.
Spiller 2 taber og har derfor et "uventet nederlag" og spillerens singlekategori pointtal tilpasses med 21 point, så spilleren nærmer sig sit aktuelle niveau i fællesskabet på det givne tidspunkt i spillerens udvikling.


Double eksempel (Den store tabel):


Par1: Spiller 1 (2200 points) og Spiller 2 (2325 points) V Par 2: Spiller 3 (2225 points) og Spiller 4 (2250 points)

Par 1: (2200+2325) /2= 2263 points
Par 2: (2225+2250) /2= 2238 points


Det et gennemsnit af doublen Par 1 vinder og har derfor fået en "ventet sejr" og spillerens doublekategori pointtal justeres med 21 points hver.

Par 2 taber og har derfor fået et "ventet nederlag" og spillerens doublekategori pointtal tilpasses med 15 point hver.


Ovenstående eksempler tager udgangspunkt i at alle spillere gerne skal bevæge sig mod de bedst mulige kampe på sit til enhver tid aktuelle udviklingsniveau.


Placeringsintervalskemaer UNGDOM


Placeringsintervalskemaet beskriver hvilket niveau man tilhører baseret på pointtal.

Eksempel:

En U11 Dreng med 1200 points ligger i kategori A

En U15 Pige med 1200 points ligger i kategori B


En U13 Dreng med 1400 point ligger i kategori A/B

- A/B er en bufferzone, og kan derved deltage i både A og B turneringer, når han opnår 1401 points vil han ikke længere kunne deltage i B turneringer, da bufferzonen som vist i skemaet er mellem 1351-1400 point.

- For ungdomsholdturneringer vil den højeste kategori være den gældende ved tilmelding, og i ovenstående eksempel vil U11 Drenge derfor tælle som U11 A spiller.

    

Placeringsintervalskemaer SEN/MOT/SEN+


I Senior/Motion/Senior+ er ens placering baseret på ens placering på ranglisten, der vil derfor være et fast antal i alle rækker.


En spillers kategori bliver bestemt af "Niveau" ranglisten som beregner alle spillerens kampe med i beregning, og derved kommer med en samlet placering.

Ligeledes beregner HS, HD, MxH udelukkende på de kampe i den række, og giver derved en rangering på den række. Samme er gældende for DS, DD og MxD
Startpoint


Når man skal indplacere nye spiller vil der være et min. startpoint, du kan se listen herunder


Tilmeldingsskemaet for 


Nedenstående skema beskriver hvad der er muligt at tilmelde sig for en spiler i en given kategori.

Spilleren finder sig selv i nedadgående liste til venstre, og kan ved at gå ud mod højre se de turneringer, hvor det er muligt at tilmelde sig.