Opdelingen i nedenstående tabeller/skemaer kan løbende ændres hvert kvartal i løbet af sæsonen, så vær opmærksom på den til enhver tids aktuelle ranglistes opdeling. Lige nu er udgangspunktet herunder i testfasen, hvor vi stadig justerer på rammerne


Det fulde rangliste reglement kan findes her.Pointskemaet beskriver hvor mange points man tilpasses/justeres med efter en kamp.


Single eksempel:
Eks, spiller 1 (2200 points) V spiller 2 (2325 point)


Spiller 1 vinder og har derfor en "uventet sejr" og spillerens singlekategori pointtal justeres med 22 points, så spilleren nærmer sig sit aktuelle niveau i fællesskabet på det givne tidspunkt i spillerens udvikling.
Spiller 2 taber og har derfor et "uventet nederlag" og spillerens singlekategori pointtal tilpasses med 16 point, så spilleren nærmer sig sit aktuelle niveau i fællesskabet på det givne tidspunkt i spillerens udvikling.


Double eksempel:


Par1: Spiller 1 (2200 points) og Spiller 2 (2325 points) V Par 2: Spiller 3 (2225 points) og Spiller 4 (2250 points)

Par 1: (2200+2325) /2= 2263 points
Par 2: (2225+2250) /2= 2238 points


Det et gennemsnit af doublen Par 1 vinder og har derfor fået en "ventet sejr" og spillerens doublekategori pointtal justeres med 14 points hver.

Par 2 taber og har derfor fået et "ventet nederlag" og spillerens doublekategori pointtal reduceres med 8 point hver.


Ovenstående eksempler tager udgangspunkt i at alle spillere gerne skal bevæge sig mod de bedst mulige kampe på sit til enhver tid aktuelle udviklingsniveau.


Rækkeintervalskemaer UNGDOM


Rækkeintervalskemaet beskriver hvilket niveau man tilhører baseret på pointtal.


    

Rækkeintervalskemaer SEN/MOT/SEN+


I Senior/Motion/Senior+ er ens placering baseret på ens placering på ranglisten, der vil derfor være et fast antal i alle rækker.


En spillers kategori bliver bestemt af "Tilmeldingsniveau" ranglisten som beregner alle spillerens kampe med i beregning, og derved kommer med en samlet placering.

Ligeledes beregner HS, HD, MxH udelukkende på de kampe i den række, og giver derved en rangering på den række. Samme er gældende for DS, DD og MxD
Startpoint


Når man skal indplacere nye spiller vil der være et min. startpoint, du kan se listen herunder

Tilmeldingsskemaet for 


Nedenstående skema beskriver hvad der er muligt at tilmelde sig for en spiler i en given kategori.

Spilleren finder sig selv i nedadgående liste til venstre, og kan ved at gå ud mod højre se de turneringer, hvor det er muligt at tilmelde sig.