Klubberne har mulighed for at genplacere spillere, som de mener er indplaceret forkert og klubberne er samtidig ansvarlige for at indplacere spillere, som ikke er indplaceret på rangliste.

Dette gøres ved at logge ind på BadmintonPlayer.dk og vælge tandhjul:

Derefter vælges ens klub, som man er administrator for:

Til slut vælger man knappen "Indplacering på rangliste":

Her får du en oversigt hvilke spillere der mangler at blive indplaceret.

Her har du flere muligheder for at finde en spiller.

Ved at trykke vælg kan du komme ind på spillere og lave ens indplacering

Her skal du så give det point indplacering point som i, i klubben mener spiller niveau er til samt en begrundelse.