Så er det muligt at lave genplacering på spillere. Det er dog kun klubbens administrator, der kan ansøge om dette.

Dette gøres på følgende måde:

Log ind på BadmintonPlayer.dk og vælg "Tandhjul" -> "Dit-Klubnavn-> ”Vis/Ret spillere”

Dernæst søges den ønskede spiller frem:

Hvis man sætter flueben i ”Ansøg om genplacering” vises nogle flere felter:

Hvis man udfylder ”Forslag til ny indplacering” og ”Begrundelse” og klikker ”Gem” oprettes en ansøgning om genplacering.

Er du i tvivl om, hvor spilleren skal placeres henne er det en god ide, at kigge på ranglisten og finde en klubkammerat, der har samme styrke som den involverede spiller, og derved bruge samme antal point som denne spiller eller lidt højere hvis spilleren er bedre end den anden spiller.

Klubben kan følge status i ”Vis/Ret spillere”: