Sådan gør du:

1. På forsiden, i højre hjørne tryk "Opret brugerkonto” indtast navn og en gyldig e-mailadresse.

2. Indtast Navn og e-mail

3. En e-mail vil blive sendt til den indtastede e-mailadresse og den indeholder et aktiveringslink. For at færdiggøre oprettelsen af din bruger skal du klikke på dette link. Som beskrevet i mailen, kan det være nødvendigt at kopiere linket ind i din browser. (Man kan risikere at e-mailen ligger i spam/uønsket mail)

4. Nu er du logget ind på badmintonplayer og kan vælge om du vil tilknytte et BadmintonID til din profil eller oprette en.

Det gør du ved enten at vælge mine spillere hvis du ved du har et BadmintonID

Eller vælge opret nyt BadmintonID

HVIS du har et BadmintonID

Under mine spillere kan du vælge "Rediger Mine spillere" og søge dit BadmintonID

Hvis du skal oprette et BadmintonID

Udfyld køn, navn, fødselsdag og sæt hak i "Tilføj spiller til mine spillere" og tryk næste

Så skal du bekræfte at dine oplysninger er rigtige

Så vil den komme med forslag til spillere der kunne være dig, tjek og bekræft du ikke ligger der i forvejen

Så skal du vælge hvilken klub du spiller for, her kan du søge og vælge

Til sidst få du et overblik over dine valg, hvis de er rigtige kan du trykke opret og du få dit BadmintonID