En bruger der ønsker at eftertilmelde skal tage kontakt til arrangørklubben for at få åbnet for eftertilmelding.


Klubben åbner for eftertilmeldinger på følgende vis:


Step 1.

Start med at trykke på "Tandhjulet" i højre hjørne, når du er logget ind på BadmintonPlayer. 

Herefter trykker du på din klubs navn og vælger "Egne turneringer".


Når du nu har søgt den rigtige turnering frem kan du åbne for eftertilmeldinger således, at I, efter sidste tilmeldingsfrist, kan modtage tilmeldinger for udvalgte brugere (I bestemmer selv, hvem der er ”udvalgte”).


Det vil sige, at I slipper for at lave fakturer og betalingsopfølgning på disse. Når I bliver kontaktet vedr. en tilmelding efter sidste tilmeldingsfrist, spørger I blot tilmelderen, hvilken e-mail han/hun benytter på BadmintonPlayer og aftaler en dato, hvormed tilmeldingen skal være foretaget inden. 


Step 2.

Inde på den valgte turnering (nederst) indtastes e-mail og den aftalte dato (husk format dd-mm-åååå) og der klikkes efterfølgende på ”tilføj”. Herefter kan brugeren lave en tilmelding og betale på BadmintonPlayer til og med den valgte dato på helt normal vis.


Brugeren kan kun betale én gang i forhold til eftertilmeldingen, så alle eftertilmeldinger fra denne bruger skal tilmeldes og betales i samme transaktion. Dette gælder også dem, der vedrører makkeren fra en anden klub. 


Husk dog: Program skal udkomme senest 7 dage før turneringen og der skal være rigtig gode årsager til at lave ny lodtrækning jf. reglerne. Derfor er det vigtigt, at TP sættes i afviklingstilstand når programmet offentliggøres.


Jf. reglerne skal danske tilmeldinger foretages via BadmintonPlayer og dermed skal spillere være oprettet i systemet inden tilmelding. Det er med til at sikre høj datakvalitet således, at de rigtige spillere får de rigtige point. Fremover vil spillere have den samme udgift til den enkelte turnering da tilmeldinger, som foregår uden om BadmintonPlayer pålægges samme gebyr på kr. 15 pr. spiller/konstellation, hvilket modregnes i de sidste 15%, der udbetales efter turneringen er afviklet og resultaterne uploadet til BadmintonPlayer.


Vi opfordrer arrangører, der tillader manuelle eftertilmeldinger, til at fakturere gebyret videre samtidig med, at indskuddet opkræves. Allerbedst er det at benytte eftertilmelding som beskrevet i ovenfor.