Badminton Danmark og DGI Badminton vil gerne gøre opmærksom på følgende:


Fremover afregnes indskuddet til turneringer i 2 rater. Første rate er på 85% af indskuddet på opgørelsestidspunktet og resten følger umiddelbart efter, at turneringen er afviklet. Årsagen til, at Badminton Danmark og DGI Badminton vælger at gøre det således er en naturlig følge af følgende faktorer:


1. På siden, hvor I åbner for tilmeldinger og indsætter priser på turneringer ("Tandhjul" - "Din klub" - "Egne Turneringer") kan I nu åbne for eftertilmeldinger således, at I, efter sidste tilmeldingsfrist, kan modtage tilmeldinger for udvalgte brugere (I bestemmer selv, hvem der er ”udvalgte”). Det vil sige, at I slipper for at lave fakturer og betalingsopfølgning på disse. Når I bliver kontaktet vedr. en tilmelding efter sidste tilmeldingsfrist, spørger I blot tilmelderen, hvilken e-mail han/hun benytter på BadmintonPlayer og aftaler en dato, hvormed tilmeldingen skal være foretaget inden.  På den valgte turnering (nederst) indtastes e-mail og den aftalte dato (husk format dd-mm-åååå) og der klikkes efterfølgende på ”tilføj”. Herefter kan brugeren lave en tilmelding og betale på BadmintonPlayer til og med den valgte dato på helt normal vis. Brugeren kan kun betale én gang i forhold til eftertilmeldingen, så alle eftertilmeldinger fra denne bruger skal tilmeldes og betales i samme transaktion. Dette gælder også dem, der vedrører makkeren fra en anden klub. Husk dog: Program skal udkomme senest 7 dage før turneringen og der skal være rigtig gode årsager til at lave ny lodtrækning jf. reglerne. Derfor er det vigtigt, at TP sættes i afviklingstilstand når programmet offentliggøres.


2. Det er nu muligt at betale med Visa og MasterCard på BadmintonPlayer. Det har været et ønske fra rigtig mange brugere i lang tid. Udfordringen med kreditkort er, at indskuddet fra en tilmelding, der betales med kreditkort, er 7 bankdage om at blive overført til Badminton Danmark. Ved, at vi først afregner de sidste ca. 15% efter turneringen kan vi sikre, at pengene faktisk er gået ind og kan udbetales til klubben.


3. Jf. reglerne skal tilmeldinger foretages via BadmintonPlayer og dermed skal spillere være oprettet i systemet inden tilmelding. Det er med til at sikre høj datakvalitet således, at de rigtige spillere får de rigtige point. Fremover vil spillere have den samme udgift til den enkelte turnering da tilmeldinger, som foregår uden om BadmintonPlayer pålægges samme gebyr på kr. 15 pr. spiller/konstellation, hvilket modregnes i de sidste 15%, der udbetales efter turneringen er afviklet og resultaterne er uploadet til BadmintonPlayer. Vi opfordrer arrangører, der tillader manuelle eftertilmeldinger, til at fakturere gebyret videre samtidig med, at indskuddet opkræves. Allerbedst er det at benytte eftertilmelding som beskrevet i punkt 1.


Ovenstående er  gældende for Badminton Danmarks og DGI Badmintons medlemsforeninger.

 Du finder ovenstående i §5 stk. 8 i turneringsreglementet.