Installation af Tournament Planner

Du modtager på mail fra Badminton Danmark en licens-fil – som hedder

[Klubnavn]-[årstal].License – f.eks. ”Badminton Danmark-2020.License”

Gem filen ned på din PC, så du kan finde den igen senere i installationen.

For at installere Tounament Planner skal du gå til www.tournamentsoftware.com på internettet.

Nederst på hjemmesiden finder du et link til Tournament Planner (Du skal scrolle helt ned i bunden af siden):

Klik på Tournament Planner.

Klik derefter på Download i venstre side.

Scroll ned og find Badminton Tournament Planner – DANSK – klik på Download i højre side:

Afhængig af hvilken PC du har, kommer der sandsynligvis en eller anden form for forespørgsel – Hvad vil du foretage dig med denne?

Klik på Kør (eller hos nogle er det Åben).

Klik på Næste

Flyt den sorte knop til Jeg accepterer betingelserne i licensaftalen og klik på Næste

Vælg evt. en mappe, hvor programmet skal gemmes på din PC. Hvis du barer klikker Næste – så lægger den programmet, hvor de anbefaler det:

Hvis der er flere brugere på PC’en kan det være, at du bliver spurgt om dette:

Vælg bruger, hvorefter installationen starter – eller klik på Installer, hvis du ikke skal vælge

Installationen er derefter gennemført. Før du når til dette skærmbillede bliver du muligvis spurgt om programmet må foretage ændringer på din PC. Det er du nødt til at svare JA til.

Klik på Udfør.

Programmet har nu lagt en genvej på dit skrivebord.

Det vil se sådan ud og kan bruges til at åbne programmet

Første gang du åbner Tournament Planner vil du blive mødt at dette vindue.

Klik på registrer.

Du skal derefter ved hjælp af knappen Søg, finde din licens-fil, som du i starten af denne guide gemte på din PC.

Efter licens-filen er fundet skulle du gerne blive mødt at dette vindue.

Klik på Luk – og derefter åbnes Tournament Planner og er klar til brug.