OBS. MAN SKAL VÆRE ADMINISTRATOR I KLUBBEN, ELLER HAVE RETTIGHEDER TIL HOLDTILMELDING.

1: Vælg "tandhjul" --> "Din klub" --> "Holdtilmelding"

2: Hvis det er et holdfællesskab, der skal tilmeldes vælges det ved først pil. Vælg herefter årgang som der skal tilmeldes i, i dette eksempel vælger vi U15.

3: Kontroller at oplysningerne i toppen er korrekte, det er meget vigtigt for fremtidig information.

4: Vælg hvilket hold i vil tilmelde, så holdet dukker op under teksten som vidst på billedet på "tilføj hold".

5: Sæt hak ved de spillere som skal med på holdet, vær opmærksom på at i som tilmelder er ansvarlig for at holdets lovlighed, hvis i er i tvivl se reglement.

6: når spillerene er valgt ved at sætte hak i boksen, trykkes "Tilføj spillere fra listen"

7: Kontrol at "status" er "færdig" og tryk gem i toppen, for at blive sendt til tilvalg.

8: Vælg tilvalg for spillerne, Holdlederen skal foretage tilvalg vedrørende bespisning samlet, såfremt en spiller er holdleder, kan spilleren vælger under holdleder, så man kan lave bespisnings tilvalg. Når tilmeldingen er betalt er jeres hold tilmeldt.