OBS. MAN SKAL VÆRE ADMINISTRATOR I KLUBBEN, ELLER HAVE RETTIGHEDER TIL HOLDTILMELDING.

1: Vælg "tandhjul" --> "Din klub" --> "Holdtilmelding"

2: Hvis det er et holdfællesskab, der skal tilmeldes vælges det ved først pil. Vælg herefter årgang som der skal tilmeldes i, i dette eksempel vælger vi U13.

3: Kontroller at oplysningerne i toppen er korrekte, det er meget vigtigt for fremtidig information.

4: Vælg hvilket hold i vil tilmelde, så holdet dukker op under teksten som vidst på billedet på "tilføj hold".

5: Sæt hak ved de spillere som skal med på holdet, vær opmærksom på at i som tilmelder er ansvarlig for at holdets lovlighed, hvis i er i tvivl se reglement.

6: når spillerene er valgt ved at sætte hak i boksen, trykkes "Tilføj spillere fra listen"

7: Kontrol at "status" er "færdig" og tryk gem i toppen, for at blive sendt til betaling. Når betaling er fortaget, er jeres hold tilmeldt.